Themadagen

Wij organiseren in 2019 een aantal themadagen. Gedurende zo’n periode staan één of meerdere plantensoorten in de schijnwerpers. Wij zorgen dan voor een ruim aanbod met nieuwe of zeldzame soorten. De planten kunt u ook in onze eigen tuin zien bloeien. Uiteraard kunt u ook in het overige sortiment snuffelen naar interessante combinaties voor uw tuin.
 

za 20 april 2019: De Groene Route: Aza 20 april: De Groene Route | Hoera, een nieuw tuinseizoen! | Bloembollen en Pulmonaria’s

za 27 april 2019: Inspiratiedag met Versicolor Tuinontwerp |Jaarrond kleur in je tuin

Een border die bloeit van het vroege voorjaar tot de late herfst biedt niet alleen kleur en schoonheid voor de bezitter, maar ook voedsel voor talloze insecten en dieren.

Tuinontwerpster Marianne van Versicolor is de hele dag aanwezig om je te helpen. Je kunt een afspraak maken om voor slechts €15,00 een bloembollen-beplantingsplan te laten maken voor een hoekje van uw tuin of een kleine border. Maak nu een afspraak via: versicolortuin@gmail.com voor een tijdstip op 27 april.

za 25 mei 2019: De Groene Route: Overheerlijke lentemomenten | Astrantia in het zonnetje

za 22 juni 2019: De Groene Route: Zomergeluk: bloeiende overdaad | Vlinder- en bijenplanten

za 20 juli 2019: De Groene Route: Bloemen kleuren, zomerse geuren | Phloxen

za 10 augustus 2019: De Groene Route: Tuinverassingen op elke hoek | Sanguisorba’s van 10 tot 250 cm

za 14 september 2019: De Groene Route: Zalig nazomeren | Siergrassen en herfstasters in volle glorie

za 28 september 2019: Inspiratiedag met Versicolor Tuinontwerp | Biologische bloembollen, nu planten!

Wanneer in de herfst de vaste planten-borders in je tuin langzaam minder mooi worden, is het heerlijk om je alweer te verheugen op een kleurig voorjaar. Dus hoogste tijd om bloembollen plannen te maken!

Tuinontwerpster Marianne van Versicolor is de hele dag aanwezig om je te helpen. Je kunt een afspraak maken om voor slechts €15,00 een bloembollen-beplantingsplan te laten maken voor een hoekje van uw tuin of een kleine border. Maak nu een afspraak via: versicolortuin@gmail.com voor een tijdstip op 28 september.

Afgelopen themadagen in 2019


Phlox-pan. Sweet Summer Fantasy

Phlox-pan.-Sweet-Summer-R-Fantasy-300